AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamuru süpürmek

Kahve falında çamuru süpürmek

Kahve falında çamuru süpürmek kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında çamuru süpürmek gördüyseniz:

  • Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında çamur süpürmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında çamuru süpürmek işlerinin yolunda gideceğine, çok sayıda borca gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye işaret eder.

Kahve falında çamurlu su süpürmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında çalı süpürgesiyle süpürmek keyifleneceğine ve neşeli olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen kişinin evini süpürmek isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çöplük süpürmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, sorunlarının tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mutfak süpürmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir