AnaSayfa / Genel / Kahve falında süpürgeyle su süpürmek

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek sevineceğine ve mutlu olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, de zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek gördüyseniz:

  • Kendinizi sonuca ulaşmış sayarsanız her şey birden bire ters dönebilir.

Kahve falında süpürgeyle su süpürmek dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle evi süpürmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, yürek yakan biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında süpürgeyle süpürmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süpürgeyle ev süpürmek anne baba duası alacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elektrik süpürgesiyle ev süpürmek başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalı süpürgesiyle ev süpürmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elektrikli süpürgeyle ev süpürmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işaret eder.

Kahve falında evi süpürgeyle süpürmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir