AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur süpürmek

Kahve falında çamur süpürmek

Kahve falında çamur süpürmek başarısızlığa düşüleceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına rivayet eder.

Kahve falında çamur süpürmek gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik karşınızdaki insanların size tepki göstermesine neden olabilir.

Kahve falında çamurlu su süpürmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çamur süpürmek üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamuru süpürmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöplük süpürmek herkesin desteğinin alınacağına, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Kahve falında ahırı süpürmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine delalettir.

Kahve falında çevreyi süpürmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının evini süpürmek büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir