AnaSayfa / Genel / Kahve falında suları süpürmek

Kahve falında suları süpürmek

Kahve falında suları süpürmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine işaret eder.

Kahve falında suları süpürmek gördüyseniz:

  • Duygusal konuların üzerine gitmemeniz durumunda olaylar büyüyebilir.

Kahve falında çamurlu su süpürmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli suyu süpürmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu suyu süpürmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında suları süpürmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli su süpürmek mutluluğunun da artacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur suyu süpürmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında su süpürmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında suyu süpürmek hayatı baştan aşağı değiştireceğine, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir