AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suya girmek

Kahve falında çamurlu suya girmek

Kahve falında çamurlu suya girmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, parasız günler geçireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, insanları sakinleştireceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu suya girmek gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Kahve falında çamurlu suya girmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında çamura girmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çamurun içine girmek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu dereye girmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu göle girmek aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında çamur havuzuna girmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu denize girmek sağlığından olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında akan çamurlu su görmek çok büyük destek vereceğine, kazançların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir