AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur havuzuna girmek

Kahve falında çamur havuzuna girmek

Kahve falında çamur havuzuna girmek iş ve meslek hayatında istenilen başarının elde edileceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, işine dört elle sarılacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine inanılır.

Kahve falında çamur havuzuna girmek gördüyseniz:

  • Açıklık politikası güdün, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında çamur havuzuna girmek sağlığının bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek atılıma geçeceğine, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu havuz görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Kahve falında çamur dolu havuz görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur havuzu görmek rahata ve kolaylığa kavuşacağına, inancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında hamamda havuza girmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balıklı havuza girmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle havuza girmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir