AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu denize girmek

Kahve falında çamurlu denize girmek

Kahve falında çamurlu denize girmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, adını aklamayı başaracağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu denize girmek gördüyseniz:

  • Arzularınızın artması sizi oldukça karışık düşüncelere götürebilir.

Kahve falında çamurlu denize girmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, günahtan temizlenmeye inanılır.

Kahve falında çamurlu suya girmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu dereye girmek gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura girmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu göle girmek istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çamur havuzuna girmek kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, mülkiyetinin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun içine girmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına delalet eder.

Kahve falında denizi çamurlu görmek çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir