AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura girmek

Kahve falında çamura girmek

Kahve falında çamura girmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, iyi bir patron olacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında çamura girmek gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce konuyu tam olarak kavramak için, söylenenlere kulak vermelisiniz.

Kahve falında çamur havuzuna girmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suya girmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine inanılır.

Kahve falında çamurun içine girmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu denize girmek kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu göle girmek sadaka ya da zekat vereceğine, zorlukların ve engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamura girmek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu dereye girmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir