AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda el yıkamak

Kahve falında suda el yıkamak

Kahve falında suda el yıkamak evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında suda el yıkamak gördüyseniz:

  • Terbiyenizi elden bırakmadan olaydan sıyrılmaya bakmalısınız.

Kahve falında suda el yıkamak maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında akan suda el yıkamak kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sıcak suda çamaşır yıkamak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine delalet eder.

Kahve falında suda tabak yıkamak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalet eder.

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında suda çamaşır yıkamak dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir