AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz suda elini yıkamak

Kahve falında temiz suda elini yıkamak

Kahve falında temiz suda elini yıkamak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birliklerinizde inişli çıkışlı durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında temiz suda elini yıkamak uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, sorunların ve engellerin biteceğine delalettir.

Kahve falında temiz suda yeşillik yıkamak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında temiz suda halı yıkamak yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında temiz suda yün yıkamak ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda el yıkamak yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında akan suda el yıkamak hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz ve berrak suda yüzmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir