AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda balık görmek

Kahve falında çamurlu suda balık görmek

Kahve falında çamurlu suda balık görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, düşmanını alt edeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kişinin rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda balık gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak dileklerin kabul olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suda balık yakalamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda balık görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda boğulmak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suda yürümek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu suda koşmak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek bilmek istediklerini öğreneceğine, hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir