AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu merdiven görmek

Kahve falında çamurlu merdiven görmek

Kahve falında çamurlu merdiven görmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu merdiven gördüyseniz:

  • Zamanınızı düşüncelerden uzak geçirmekle kendinizi yenileyebilir konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Kahve falında çamurlu merdiven görmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven çıkamamak hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet eder.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında merdiven basamaklarından çıkmak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine yorulur.

Kahve falında merdiven başında olmak sevinçli haberlere, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta merdiven taşımak zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında merdivende kalmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir