Kahve falında merdivende kalmak

Kahve falında merdivende kalmak üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında merdivende kalmak gördüyseniz:

  • Göndereceğiniz olumlu mesajlar geçmişte birlikte hareket ettiğiniz veya çalıştığınız kişilerle tekrar bağlantı kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında merdivende kalmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende karşılaşmak dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında saray merdiveni görmek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işarettir.

Kahve falında oğlunun merdivenden düştüğünü görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, kem gözlere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne uzanan merdiven görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camide merdiven görmek rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında evin merdiveninin yıkıldığını görmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret eder.

Kahve falında apartman merdiveni çıkmak bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir