Kahve falında merdiven çıkamamak

Kahve falında merdiven çıkamamak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında merdiven çıkamamak gördüyseniz:

  • Seyahatler, yer değişikliği veya yeni öğrenilen bilgiler yeni fırsatları da beraberinde getirebilir.

Kahve falında merdivenlerden koşmak hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında merdiven yukarı çıkmak eğer fal sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında merdivenin başında olmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, her attığı adımı paraya çevireceğine delalet eder.

Kahve falında merdivenden inememek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında yüksek merdivenden atlamak farklı iş kollarına ulaşacağına, güzel bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek merdiven çıkmak çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret eder.

Kahve falında sonsuz merdiven görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdiven dairesi görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir