AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak başarısının önündeki engellerin kalkacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Kahve falında çamurlu merdiven yıkamak sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu merdiven görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ev merdiveni yıkamak eğlenceli şekilde yaşayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işarettir.

Kahve falında merdiven yıkadığını görmek borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında apartman merdiveni yıkamak büyük sıkıntıları olmayacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Kahve falında suyla merdiven yıkamak yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına, bunun için her gün şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında beton merdiven yıkamak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hortumla merdiven yıkamak kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, malından ve parasından kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir