AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyu çıkrığı görmek

Kahve falında kuyu çıkrığı görmek

Kahve falında kuyu çıkrığı görmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuyu çıkrığı gördüyseniz:

  • İlerisi için ciddi bir ilişkiniz olabilir.

Kahve falında kuyu çıkrığı görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kuyu kazdığını görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında kuyuya düşüp ölmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kuyu görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zemzem kuyusunu görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına işaret eder.

Kahve falında kuyunun üstünden atlamak birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyunun içinde görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin kuyuya düştüğünü görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir