AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek

Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek

Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, maddi gücünün eksileceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini kuyuya düşerken gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şakalar çok fazla ciddiye alınıyor.

Kahve falında çocuğunun kuyuya düştüğünü görmek ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında bir çocuğun kuyuya düştüğünü görmek her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin kuyuya düştüğünü görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birini kuyuya düşerken görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kuyuya anahtar düşürmek kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının kuyuya düştüğünü görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine alamet eder.

Kahve falında kuyuya para düşürmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında birinin kuyuya düşüp öldüğünü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir