AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur içinde yüzmek

Kahve falında çamur içinde yüzmek

Kahve falında çamur içinde yüzmek çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, imkânsızı başaracağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamur içinde yüzmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel olan bir kişiyle sakin planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında çamur içinde yüzmek zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine alamet eder.

Kahve falında çamurda yüzmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu suda yüzmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir