AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suda yüzmek

Kahve falında çamurlu suda yüzmek

Kahve falında çamurlu suda yüzmek mutluluğunun artacağına, insanlara küsüleceğine, yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda yüzmek gördüyseniz:

  • Elde olan bilgilere göre harekete geçmemeniz gereken konular olabilir.

Kahve falında çamurlu suda yüzmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, ticarette öne geçeceğine inanılır.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda koşmak elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suda yıkanmak çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu suda balık tutmak ticaretin açılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suda balık görmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, borçlarının azalacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suda banyo yapmak hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir