AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Engellerle karşılaşırsanız stratejinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına inanılır.

Kahve falında çamur havuzu görmek sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu havuz görmek atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur dolu havuz görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında çamur havuzuna girmek daha çok saygı ve destek göreceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına yorulur.

Kahve falında balikli havuzda yüzmek başarısının yükseleceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında karanlık havuzda yüzmek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok büyük havuzda yüzmek üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir