AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda yüzmek

Kahve falında çamurda yüzmek

Kahve falında çamurda yüzmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine, kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çamurda yüzmek gördüyseniz:

  • Talepkar kişiler veya artan istekler stres yaratabilir.

Kahve falında çamurlu gölde yüzmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu suda yüzmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında çamurlu derede yüzmek sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, karamsar ve umutsuz olacağına inanılır.

Kahve falında çamurda yüzmek yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu denizde yüzmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında çamurlu suda yüzdüğünü görmek medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına yorulur.

Kahve falında çamur içinde yüzmek sermayesinin boşa gideceğine, huzurunun kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu havuzda yüzmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir