AnaSayfa / Genel / Kahve falında akan bulanık su görmek

Kahve falında akan bulanık su görmek

Kahve falında akan bulanık su görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Kahve falında akan bulanık su gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Kahve falında bulanık akan su görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, variyet sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında akan bulanık su görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık akan nehir görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bulanık suya düştüğünü görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evin içinde bulanık su görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına inanılır.

Kahve falında bulanık camurlu su görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Kahve falında bulanık su ve çamur görmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bulanık suya girmemek güzel günler geçireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir