AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla boğuşmak

Kahve falında suyla boğuşmak

Kahve falında suyla boğuşmak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, işlerin eski haline döneceğine, bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyla boğuşmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Kahve falında suyla boğuşmak bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında sularla boğuşmak yönetici makamına geleceğine, güç alacağına delalettir.

Kahve falında kaplanla boğuşmak Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla boğuşmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında denizde dalgayla boğuşmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında timsahla boğuşmak yapılan çalışmaların heba olacağına, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Kahve falında vahşi hayvanla boğuşmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlarla boğuşmak hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir