AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu suya batmak

Kahve falında çamurlu suya batmak

Kahve falında çamurlu suya batmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında çamurlu suya batmak gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında çamurlu suya batmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine delalet eder.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak kötü haberler alacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında çamura batmak çıkamamak endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamura batmak işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamura batmak çıkmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları çamura batmak hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dize kadar çamura batmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gelinlikle çamura batmak borç batağına düşeceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir