AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamura saplanmış araba görmek

Kahve falında çamura saplanmış araba görmek

Kahve falında çamura saplanmış araba görmek yaşadığı stresin biteceğine, belalara denk gelmeyeceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine delalet eder.

Kahve falında çamura saplanmış araba gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında çamura saplanmış araba görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla çamura saplanmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, çok büyük insanlar arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında çamura saplanmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamura saplandığını görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında sapsız keser görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır sapları görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sap görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir