AnaSayfa / Genel / Kahve falında sapsız keser görmek

Kahve falında sapsız keser görmek

Kahve falında sapsız keser görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında sapsız keser gördüyseniz:

  • Samimi konuşmalar yapmalısınız.

Kahve falında keser sapı görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı rivayet etmektedir.

Kahve falında sapsız keser görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık keser görmek sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını saç keserken görmek başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında keser görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında et keserken görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında inek keserken görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında keser balta görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir