AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla çamura saplanmak

Kahve falında arabayla çamura saplanmak

Kahve falında arabayla çamura saplanmak huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kazancın artmasına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla çamura saplanmak gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz veya istikrarsız kişiler zaman alıcı olabilir.

Kahve falında çamura saplanmış araba görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayla çamura saplanmak yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, stresten uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında çamura saplanmak sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına işaret eder.

Kahve falında çamura saplandığını görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz sapı yemek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çantanın sapının koptuğunu görmek uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatal saplandığını görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında polis sapkasi takmak ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir