AnaSayfa / Genel / Kahve falında sap görmek

Kahve falında sap görmek

Kahve falında sap görmek yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına ve hayırlı günler görüleceğine, işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sap gördüyseniz:

  • Belli bir konunun üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında kürek sapı görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine yorulur.

Kahve falında ekin sapı görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına delalet eder.

Kahve falında saplı süpürge görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kılıç saplandığını görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına tabir olunur.

Kahve falında saplanmış bıçak görmek yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Kahve falında maydanoz sapı yemek hasret ve özlem gidereceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine yorulur.

Kahve falında sapı kırık fincan görmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir