AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara saplı bıçak görmek

Kahve falında kara saplı bıçak görmek

Kahve falında kara saplı bıçak görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, kısmetlerin çoğalacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına tabir olunur.

Kahve falında kara saplı bıçak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında kara saplı bıçak görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kara saplandığını görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kara saplanmak geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında karnına bıçak saplanmak iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine yorulur.

Kahve falında saplanmış bıçak görmek mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbine bıçak saplanmak aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz saplı bıçak görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, iflas edeceğine yorulur.

Kahve falında mavi saplı bıçak görmek dünya mallarının çoğalacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir