AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatakta çamur görmek

Kahve falında yatakta çamur görmek

Kahve falında yatakta çamur görmek çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, yeni bir işe gireceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına inanılır.

Kahve falında yatakta çamur gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kimseleri, aslında öyle olmasalar bile sizden güçlü görme eğilimindesiniz.

Kahve falında yatakta çamur görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Kahve falında üstü çamur olmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabısız çamurda yürümek huzurunu yerine getireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamuru silmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında çizme çamur görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında çamurda namaz kılmak geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine çamur atmak problemlerinin çözüleceğine, sorunlarını aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuyuda çamur görmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, her daim bereketli işler yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir