AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, kötü günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerine alışılmadık biçimde zaman ayırmanız bütün bireyleri sevindiriyor.

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz arabayla yokuş çıkmak yüzün güleceğine, hata yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak hilekar ve zayıf tanıdığa, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında otobüsle yokuş çıkmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında yokuşu arabayla çıkmak yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına işaret eder.

Kahve falında toprak yokuş çıkmak yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir