AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın çamura battığını görmek

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında arabanın çamura battığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkileriniz için çaba harcamalısınız.

Kahve falında arabanın çamura battığını görmek işinde zarar edeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işarettir.

Kahve falında arabanın suya battığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın denize battığını görmek kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabanın battığını görmek sevineceğine ve mutlu olacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında çamura batmadan yürümek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamura batan birini kurtarmak hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine işarettir.

Kahve falında birini çamura batmış görmek fal sahibinin de yüzünün güleceğine, sıkıntılarını atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batan araba görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir