AnaSayfa / Genel / Kahve falında kek hamuru yoğurmak

Kahve falında kek hamuru yoğurmak

Kahve falında kek hamuru yoğurmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, engellerin aşılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, tamamlanmadan kalacağına, halsizleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak gördüyseniz:

  • Sadece nasıl ilerleyeceğinizi şemalandırmanız gerekiyor.

Kahve falında kek hamuru yoğurmak musibetlerin yaşanacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında poğaça hamuru yoğurmak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında mantı hamuru yoğurmak eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cıvık hamur yoğurmak kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Kahve falında tatlı hamuru yoğurmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında yağlı hamur yoğurmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında hamuru yoğurmak sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hobilerine eğileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir