AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur tükürmek

Kahve falında çamur tükürmek

Kahve falında çamur tükürmek huzura ve sıhhate kavuşacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, müjdeli bir haber alacağına, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında çamur tükürmek gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında çamur tükürmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, anne babanın birbirine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan et tükürmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında şarap içip tükürmek içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına tabir olunur.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ateşe tükürmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gerçekten tükürmek gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının içine tükürmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir