AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının içine tükürmek

Kahve falında ağzının içine tükürmek

Kahve falında ağzının içine tükürmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşamına bakacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında ağzının içine tükürmek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlar sizi korkutmayacak.

Kahve falında ağzındaki yemeği tükürmek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Kahve falında ağzina tükürmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin ağzına tükürmek yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından et tükürmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzından kum tükürmek başarıya giden yollarını açacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına inanılır.

Kahve falında yılanın ağzına tükürmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzının içine tükürmek kendisi ile baş başa kalacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin ağzına tükürdüğünü görmek kişinin yaşamının değişeceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir