AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağızdan et tükürmek

Kahve falında ağızdan et tükürmek

Kahve falında ağızdan et tükürmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında ağızdan et tükürmek gördüyseniz:

  • Dedim ya, daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Kahve falında ağızdan et tükürmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan kıl tükürmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kan tükürmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağızdan saç tükürmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağızdan et kusmak yaşam sevincinin geri geleceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağızdan et gelmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan et çıkarmak eline para geçeceğine, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et tükürmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir