AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarap içip tükürmek

Kahve falında şarap içip tükürmek

Kahve falında şarap içip tükürmek onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap içip tükürmek gördüyseniz:

  • Kendinize olan güveniniz sevginizin büyüklüğü ile doğru orantılı olabilir.

Kahve falında şarap içip tükürmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında şarap içip sarhoş olmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin şarap içtiğini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şarap içmemek hayata karşı cesaretini kıracağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet eder.

Kahve falında şarap içeni görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin şarap içtiğini görmek kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şarap içip pişman olmak enerjisini toplayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı şarap içtiğini görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir