AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşe tükürmek

Kahve falında ateşe tükürmek

Kahve falında ateşe tükürmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, karlı işler alacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Kahve falında ateşe tükürmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında ateşe tükürmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine tükürmek rızkının eksileceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında yüzüne tükürmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne tükürmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç tükürmek kazançlı işlere yatırım yapacağına, her zaman haklının yanında olacağına tabir olunur.

Kahve falında toprak tükürmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, hayaline kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın yüzüne tükürdüğünü görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iltihap tükürmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir