AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynunda leke görmek

Kahve falında boynunda leke görmek

Kahve falında boynunda leke görmek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında boynunda leke gördüyseniz:

  • Sunacak veya yardımcı olacak çok şeyiniz olsa da, bazı işlere veya kişilere karışmamanızda fayda var.

Kahve falında boynunda leke görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün lekeli olduğunu görmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında etekte leke görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında sırtında leke görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde güneş lekesi görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında nar lekesi görmek maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına inanılır.

Kahve falında tende leke görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında kolunda leke görmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, kazancın günden güne daha da artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir