AnaSayfa / Genel / Kahve falında ruj lekesi görmek

Kahve falında ruj lekesi görmek

Kahve falında ruj lekesi görmek sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, rahatının bozulacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ruj lekesi gördüyseniz:

  • Karlı maddi anlaşmalar veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ruj lekesi görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pembe ruj sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında ruj izi görmek eline geçen malları tutamayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında kırık ruj görmek sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı rujlu görmek karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dudaklarına ruj sürmek fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dudaklara ruj sürmek karanlığın biteceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ruj sürmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir