AnaSayfa / Genel / Kahve falında çimento karıştırmak

Kahve falında çimento karıştırmak

Kahve falında çimento karıştırmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çimento karıştırmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın bazı bölümlerinde önemli bir yükselme yaşanabilir.

Kahve falında çimento karıştırmak çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında çimento torbası görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, gelişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çimento harç görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına yorulur.

Kahve falında çimento harcı karmak keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına işarettir.

Kahve falında kum çimento görmek sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kum ve çimento görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine delalettir.

Kahve falında çimento karmak elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında çimento taşımak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, güzel davetler alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir