AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap karıştırmak

Kahve falında dolap karıştırmak

Kahve falında dolap karıştırmak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, insanların takdirini kazanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolap karıştırmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya çocuklarınız kariyerinizde yaşanabilecek olası sıkıntılarda size destek olacak.

Kahve falında dolap karıştırmak uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, işlerin daha kötüye gideceğine yorulur.

Kahve falında sobayı karıştırmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ateş karıştırmak rahatın ve konforun yerine geleceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına delalet eder.

Kahve falında burun karıştırmak görmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve karıştırmak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarhana çorbası karıştırmak elinin darlık içinde kalacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir