AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çantasını karıştırmak

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizde veya belli iş ya da konularda eli kuvvetli olan taraf siz olsanız dahi, bazı kişileri zorlamamanızda fayda var.

Kahve falında çanta karıştırmak sorunlarının da son bulacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına inanılır.

Kahve falında birinin çantasını karıştırmak saygınlığının artacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çantasını karıştırmak çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşya karıştırmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine tabir olunur.

Kahve falında çöp karıştırmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, kazançtan yana kara geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında telefon karıştırmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köz karıştırmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çöplük karıştırmak yaşam enerjisini geri kazanacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir