AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşi karıştırmak

Kahve falında ateşi karıştırmak

Kahve falında ateşi karıştırmak iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ateşi karıştırmak gördüyseniz:

  • Artık bir süre için sıkıntılarınızı unutmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında ateşi karıştırmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ateş karıştırmak asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp kutusu karıştırmak sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşya karıştırmak kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitap karıştırmak bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sobayı karıştırmak sıkıntıya düşüreceğine, doğru yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında kahve karıştırmak herkesten ileriye gideceğine, hasret gidereceğine delalettir.

Kahve falında bal karıştırmak yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir