AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba karıştırmak

Kahve falında soba karıştırmak

Kahve falında soba karıştırmak özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına, sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, büyük fırsatların kapısını açacağına alamet eder.

Kahve falında soba karıştırmak gördüyseniz:

  • Evde yararlı değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında soba karıştırmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine yorulur.

Kahve falında sobayı karıştırmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kül karıştırmak birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ateşi karıştırmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının eşyasını karıştırmak güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi karıştırmak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin telefonunu karıştırmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında burnunu karıştırdığını görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir