AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur izi görmek

Kahve falında çamur izi görmek

Kahve falında çamur izi görmek yaşadığı olayların kötü gideceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, bahtının açık olacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamur izi gördüyseniz:

  • Çevre değişikliği veya belli alanlarda büyüme genişleme fırsatını kaçırmamalısınız.

Kahve falında çamurda ayak izi görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur izi görmek tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük ayak izi görmek kısmetlerinin bollaşacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde yara izi görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında tırnak izi görmek sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına tabir olunur.

Kahve falında alnında iz görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacakta yara izi görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, uzun yıllar boyunca fal sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir