AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnak izi görmek

Kahve falında tırnak izi görmek

Kahve falında tırnak izi görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tırnak izi gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli yargılara varmadan, kararlar almadan ya da harekete geçmeden önce bazı sorular sormanız kabul edilebilir cevaplara ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında yüzünde tırnak izi görmek borçlarının azalacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde tırnak izi görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında tırnak izi görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtında iz görmek mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine işarettir.

Kahve falında hayvan ayak izi görmek işlerinin çok iyi olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayakkabı izi görmek dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine delalettir.

Kahve falında izne çıkmak yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında banyo yaparken izlendiğini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir