AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu ayak izi görmek

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kısmetinin açık olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çamurlu ayak izi gördüyseniz:

  • Yakınlarınızdan veya özel ilişkinizden ayrılmaya eğilimli olabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu ayak izi görmek neşesini kaçıracağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurda ayak izi görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamur izi görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işarettir.

Kahve falında hırsızın ayak izlerini görmek deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayı ayak izi görmek içinin hafifleyeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Kahve falında ayak izleri görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpek ayak izi görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, araba alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda ayak izi görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir