AnaSayfa / Genel / Kahve falında musluk patlaması görmek

Kahve falında musluk patlaması görmek

Kahve falında musluk patlaması görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında musluk patlaması gördüyseniz:

  • Kendisini bir köşeye atılmış gibi hissetmesine izin vermeyin.

Kahve falında musluk patlaması görmek çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında patlayan musluk görmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski musluk görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluk temizlemek ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına yorulur.

Kahve falında musluğu açık unutmak sevinçli bir haber alınacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında musluk suyu içmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında musluğu kapatamamak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına tabir olunur.

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak başarılı olacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir