AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlayan musluk görmek

Kahve falında patlayan musluk görmek

Kahve falında patlayan musluk görmek güveninin artacağına, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlayan musluk gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Kahve falında musluk patlaması görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında patlayan musluk görmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına alamet eder.

Kahve falında musluk açmak kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, emeklerinin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında musluktan su doldurmak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına delalet eder.

Kahve falında muslukta el yıkamak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluktan su aktığını görmek ömrünün de uzun olacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında musluk tamir etmek ön plana çıkacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Kahve falında eski musluk görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir